Saturday 15 April 2017

Laagste Prijsgarantie Tuinkassen




Zoals je zult begrijpen kun je niet in iedere tent kweken maar gaat het hier over speciaal daarvoor bestemde kweektenten.  Er is gebruikt gemaakt van warmtegeleiders van het sterke 2CM aluminium, waardoor warmte plangron green sensation veel effectiever kan worden afgevoerd dan andere LED lampen. Ze zijn daarmee geschikt om niet alleen als hoofdverlichting, maar ook als feestverlichting (bijvoorbeeld kerstverlichting) gebruikt te worden.
Maar evengoed, mocht je nou geen growshop in de buurt hebben dan weet jij in ieder geval wel hoe je ook zonder HPS lamp en kweektent toch een succesvol binnentuintje in elkaar zet. Hieronder volgen een paar vergelijkingstesten tussen de standaard LED kweeklampen voor planten die vandaag de dag te koop zijn en de kweeklampen van Gemma. U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen zijn afgeleverd. Hoewel fluorescentie- en MH kweeklampen goedkoop kweektent zeker hun plek hebben, zijn HPS kweeklampen op dit moment de standaard. Om gebruikte lucht af te voeren en nieuwe lucht aan te voeren gebruik je een afzuigventilator.
Opbrengsten die je zult behalen met je completen kweektent is afhankelijk van de verlichting die je gebruikt LED of HPS verlichting en uiteraard de verzorging die vereist is. De LED technologie is volop in ontwikkeling kweeklampen te koop en het is pas sinds het begin van deze eeuw dat ze ook geschikt waren om planten mee te kweken. Of zijn ze nog aan het zie ze op verschillende sites te koop staan maar er staat niet genoeg info bij.
De meeste LED-lampen die er te koop zijn, zijn vervaardigd in slechts een paar fabrieken in China. Mogelijk zal een combinatie van LED en HID in deze situatie het beste uit twee werelden verenigen. De tabaksplant onder gemma's kweeklamp had helemaal onderin een blad dat geel aan het worden was, wat als aanvaardbaar kan worden beschouwd voor een plant die alleen onder kunstlicht wordt geteeld zonder natuurlijk kunstlicht. De UFO kweeklamp was samen met de Spectrabox de eerste LED groeilamp op de markt. Een led kweeklamp is opgebouwd uit een groep van leds (licht-emitterende diodes). Voor meer informatie, bezoek dan onze website https://www.growspot.nl/.

No comments:

Post a Comment