Saturday 8 April 2017

Genoeg Redenen Om Je Eigen Wiet Te Kweken.



Growspot is een professioneel bedrijf die haar specialisatie heeft in het leveren van alle benodigdheden voor het kweken voor eigen gebruik. Een wietplant heeft in haar cyclus twee soorten licht nodig, daar kweeklampen te koop er een groei en een bloei periode is. Het is mogelijk om de planten onder het zelfde licht voor te groeien als er gebruikt wordt in de bloei, het is echter beter om hier lampen voor te gebruiken die speciaal voor de groei zijn.
Zeer tevreden klant, maandag avond besteld woensdag voormiddag geleverd in belgie lamp werkt goed ziet er mooi uit en word niet te warm, ruimte is kweekbenodigdheden 2 a 3 graden warmer geworden en is nu 27 graden ideaal, ook bedankt voor de gratis spulletjes die nog extra bij de volledige bestelling zaten.
Tevens is er een 15W led lens spot die geheel wit licht uitstraald en dus rustig aan de ogen is. Deze variant, de Hortilight 420LSW-12 belicht de gehele goedkoop kweektent plantcyclus en is dus met name gechikt om in leefruimtes te worden toegepast, ook omdat de spot geheel stil is vanwege de passieve led koeling.
Als je in dit stadium voor gemak wil gaan en de volledige controle wil houden over je groeiomgeving, hebben wij met de De kweektent Mini (30x60x30cm) de perfecte oplossing voor je. Een complete set die je binnen een uur in iedere hoek van je huis kunt opzetten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website https://www.growspot.nl/

No comments:

Post a Comment