Saturday 15 April 2017

Kweektent Compleet Samenstellen Met EU Growshop Kweektent




Als u op zoek bent naar een goedkope kweektent, maar niet wilt inleveren op kwaliteit zijn wij de specialist die u zoekt.  Tevens is er een 15W led lens spot die geheel wit licht uitstraald en dus rustig aan de plangron green sensation ogen is. Deze variant, de Hortilight 420LSW-12 belicht de gehele plantcyclus en is dus met name gechikt om in leefruimtes te worden toegepast, ook omdat de spot geheel stil is vanwege de passieve led koeling.
Kostentechnisch is kweken met LED inmiddels ook veel interessanter dan met HPS, want met de meeste LED kweeklampen in ons assortiment goedkoop kweektent ben je na 2.5 tot 3 jaar al goedkoper uit als je met LED kweekt, omdat je daarmee fors bespaart op je stroomrekening.
Indien afnemer op enigerlei wijze bekend raakt met het feit dat door hem aangekochte of geleverde producten zullen worden gebruikt in de beroeps- of bedrijfsmatige, dan wel de grootschalige of professionele goedkoop kweektent hennepteelt als bedoeld in deze disclaimer, dan verplicht hij zich door de aankoop en afname van producten van VA Climate om van deze kennis onmiddellijk mededeling te doen bij VA Climate.
Een test draaien met een 7500 of 6000 kelvin ( blauw licht ) Plasma lamp is alleen zinvol in combinatie met een in verhouding passende infrarood straler erbij zodat de biomassa van kweeklampen te koop de planten voldoende ( en zeker niet te veel ) opwarmt Zonder het extra infrarood staan de planten er heel mooi bij maar blijft de productie achter bij deze specifieke teelt. Voor meer informatie, bezoek dan onze website https://www.growspot.nl/.

2 comments:

  1. Wow what a great blog, i really enjoyed reading this, good luck in your work. Kweektent compleet goedkoop

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing wonderful info, Found your post interesting, can not wait to see more from you. Good luck for upcoming post!!! You can also read more from Israel Joffe

    ReplyDelete