Tuesday 21 February 2017

Genoeg Redenen Om Je Eigen Wiet Te Kweken





Growspot is een professioneel bedrijf kick the bucket haar specialisatie heeft in het leveren van alle benodigdheden voor het kweken voor eigen gebruik. De meeste wietkwekers kijken eerst naar hoeveel ruimte ze beschikbaar hebben en passen daar een zo groot mogelijke tent bij in. Zorg er echter wel voor dat je nog ruimte naast de tent hebt, op deze manier is het een stuk makkelijker werken, daar je makkelijk de kweektent in kunt van verschillende kanten.
Ook zit ik wel eens een aantal week zonder wiet, door weer eens een experiment die mislukt is of laatst door bepaalde (privé)omstandigheden goedkoop kweektent dat ik even moest stoppen met kweken, Als de wiet dan op is zit ik niet echt te springen om naar de shop te gaan.
In het algemeen wordt bij een kweek - afhankelijk van de ziekte die men heeft - een selectie van de volgende lichaamssappen en uitscheidingen afgenomen: onder andere urine, ontlasting, bloed, wondvocht, etter, vaginale afscheidingen en afscheiding uit de pisbuis en hersenvocht.
Kweek Als men Shiro Utsuri kweekt dan houdt ment bij de eerste selectie alleen de zwarte nakomelingen over (net zoals bij de kweek van showa) echter de hoeveelheid zwarte nakomelingen bij eens shiro utsuri kweekbenodigdheden kweek ligt slechts op 1van de 10. Omdat bij tosai het sumi soms tijdelijk verdwijnt tijdens de zomer wordt er bij de tweede selectieronde voornamelijk gekeken naar de kwaliteit van het shiroji (het wit). Voor meer informatie kunt u terecht op onze site https://www.growspot.nl/.

No comments:

Post a Comment