Tuesday 21 February 2017

De Kweek Planeet





Toen ik begon met kweken werd er tegen mij al gezegd, dat het kweken van wiet meer verslavend is als het roken er van, ik moet de man gelijk geven het is echt verslavend een plant van zaadje tot mooie rookbare toppen te zien worden in 3 maand tijd. Natuurlijk kweek shop betekend dit niet meteen dat je achterover kunt leunen en wachten tot de oogst klaar is. Het is altijd van groot belang, geautomatiseerd of niet, dat je alles goed in de gaten houd zodat je meteen kunt inspelen op eventuele problemen in je kweektent.
Het meest geschikt (en absoluut veruit het meest goedkoop) is de gewone wat dikkere acryl van de Zeeman (Royaal) en de Wibra (Saskia) , goed te verwerken met haaknaald nummer 3 tot 4, en op verschillende tijden in het jaar in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar.
Als je in dit stadium voor gemak wil gaan en de volledige controle wil houden over je groeiomgeving, hebben wij met de De kweektent kweekbenodigdheden Mini (30x60x30cm) de perfecte oplossing voor je. Een complete set die je binnen een uur in iedere hoek van je huis kunt opzetten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site https://www.growspot.nl/.

No comments:

Post a Comment